ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook

Με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης» εμφανιζόταν στο Facebook ο παιδόφιλος Φίλιππος Λεβέντος ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές, λίγο πριν βιάσει έναν 13χρονο. Ανατριχιαστική είναι η μεγάλη φωτογραφία που έχει στο προφίλ του και η οποία φαίνεται να δείχνει έναν ανήλικο να πίνει ποτό σε μπαρ ενώ γύρω του είναι μαζεμένοι διάφοροι «ύποπτοι» τύποι.
Σύμφωνα με το Έθνος, ακόμα και η λίστα φίλων του χρήστη, αποτελείται κατά κύριο λόγο από ανήλικα παιδιά, ενώ στις σελίδες που αρέσουν στον χρήστη εμφανίζονται δύο με τίτλο «ομοφυλόφιλοι νέοι 13-16» και «ομοφυλόφιλοι νέοι Greece». Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι η ανάρτηση που είχε κάνει στις 14 Φεβρουαρίου στην οποία έγραφε ωμά: «Ποιος μπέμπης είναι για π… σήμερα;».
Σοκάρει επίσης το γεγονός ότι η σοκαριστική δραστηριότητα του ήταν γνωστή στη γειτονιά που διατηρούσε το μινι μάρκετ. Μάλιστα πάνω στον τοίχο του καταστήματος τους κάποιοι είχαν γράψει πολλές φορές τη λέξη ¨παιδεραστής», την οποία έσβηναν οικείοι του.

798584_bebis22

«Τον είχαν καταλάβει. Όμως αντί να πάνε στην Αστυνομία έγραφαν παιδεραστής στο τοίχο» δηλώνει γείτονας του στην Espresso. Ωστόσο παραμένει άγνωστο με πόσα παιδιά τελικά είχε συναντηθεί από κοντά.

Πηγή:http://www.lifo.gr/now/society/61999

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top