ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκότωσε τις τρεις κόρες της μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της

Μια 37χρονη αλβανικής καταγωγής, η οποία ζει στην πόλη Λέκκο, λίγο έξω από το Μιλάνο, δολοφόνησε, τις τρεις κόρες της, 13, 11 και 4 ετών. Τα κοριτσάκια ονομάζονταν Σιμόνα, Κάζεϊ και Σίδνεϊ .

Η Εντλίρα Ντομπρούσι, μαχαίρωσε θανάσιμα τις κόρες της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της, με το ίδιο, πάντα, μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την πολλαπλή δολοφονία.

Κατάφερε, όμως, να βγει από το διαμέρισμά της και να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονα τον οποίο συνάντησε στις σκάλες.

Όταν έφτασαν οι καραμπινιέροι και μπήκαν στο διαμέρισμά της, διαπίστωσαν ότι τα τρία κοριτσάκια ήταν νεκρά- η μητέρα τους τα είχε τοποθετήσει στο διπλό κρεβάτι – και ότι όλοι οι τοίχοι ήταν λερωμένοι με αίμα.

Η παιδοκτόνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είναι εμφανώς ταραγμένη αλλά φέρεται να αντιλαμβάνεται τον τραγικό χαρακτήρα της πράξης της.

Η 37χρονη είχε μόλις χωρίσει από τον άνδρα της, έναν εργάτη, ο οποίος εργάζεται σε ιταλική βιομηχανία. Της είχε ανακοινώσει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό και πριν δυο ημέρες είχε αναχωρήσει για την Αλβανία, με στόχο να εξηγήσει την όλη κατάσταση στους συγγενείς του, όπως και της γυναίκας του.

“Δεν μπορούσα να το αντέξω, είχα μείνει εντελώς μόνη”, δήλωσε η Εντλίρα Ντομπρούσι στους εισαγγελείς.

Αιτία της τραγωδίας, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν η βαριάς μορφής κατάθλιψη από την οποία έπασχε και, πιθανότατα, ο φόβος της ανέχειας, για το μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top