ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

8 skorpios
Γενικά: Αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι με τις καταστάσεις και κυρίως δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις αλλά αυτές θα είναι που θα σε σπρώξουν για να ξεκολλήσεις από την ρουτίνα και την σταθερότητα, αν και αυτό μερικές φορές σε ενοχλεί αφάνταστα.
Έρωτας: Όταν σου ξεφεύγει ο έλεγχος δεν σου αρέσει καθόλου και κυρίως με τον Κριό που έχει το δικό του στυλ και σε εκνευρίζει γιατί δεν μπορείς να έχεις την πλήρη αφοσίωση του. Όμως θα ξεκινήσει κάτι πολύ καλό για σένα και κυρίως, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο όπου μπορεί να βιώσεις με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ μια πολύ καλή σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις όλα τα φόντα να πετύχεις και να διακριθείς, αρκεί να είσαι του ρίσκου και να μην φοβάσαι τις αλλαγές. Αυτό για σένα δεν είναι πολύ εύκολο γιατί προτιμάς να κτίζεις πετραδάκι-πετραδάκι.
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/60433-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-21-6#ixzz35GhGJcxw

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top