ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτεται να σταματήσει από την Εθνική Αλβανίας ο Κάτσε

Σκέφτεται να σταματήσει από την Εθνική Αλβανίας ο Κάτσε

Θέμα με τον Έργκους Κάτσε προέκυψε κυριολεκτικά από το πουθενά στην Εθνική Αλβανίας με τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ να κάνει σκέψεις ακόμη και για οριστική αποχώρηση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αναφορικά με τις σχέσεις του Κάτσε με την Εθνική Αλβανίας ήταν ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα με την Ισπανία.

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε στον Κάτσε, ο οποίος σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησης από την εθνική του ομάδα.

Σύμφωνα πάντα με τα αλβανικά μέσα, επίκειται συνάντηση ανάμεσα στον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο της αλβανικής ομοσπονδίας προκειμένου να λυθούν οι παρεξηγήσεις και ο παίκτης να παραμείνει ενεργό στέλεχος της ομάδας.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στην Αλβανία και μάλιστα εφημερίδες της χώρας φιλοξενούν δηλώσεις του Κάτσε, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζιάνι Ντι Μπιάζι.

«Δεν γνωρίζω, μόνο ο προπονητής ξέρει…», τόνισε ο Κάτσε σχετικά με τους λόγους του αποκλεισμού του από τον αγώνα με την Ισπανία, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει μαζί του είπε:

«Μου είπε ότι πρέπει να μείνω εκτός ομάδας για λόγους τακτικής. Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν καταλαβαίνω την απόφαση του προπονητή. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι. Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση. Από την δικιά μου πλευρά δεν έγινε τίποτα. Δίνω πάντα το 100% για την Αλβανία, σε κάθε προπόνηση σε κάθε ματς», ολοκλήρωσε ο 22χρονος μέσος.

ΠΗΓΗ http://www.metrosport.gr/article/vomva-skeftete-na-stamatisi-apo-tin-ethniki-katse

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top