ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεισμός 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ  688 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί μέχρι στιγμής

Ισχυρή σεισμική δόνηση στο Νεπάλ, με εστιακό βάθος μόλις 2 χλμ. Προκλήθηκε χιονοστιβάδα στο Έβερεστ, νεκροί ορειβάτες. Μέχρι στιγμής, από την ισχυρή σεισμική δόνηση των 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ. Στην πρωτεύουσα Κατμαντού έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 181 άνθρωποι.

“Θάνατοι έχουν καταγραφεί σε όλες τις περιοχές, με εξαίρεση κάποιες περιοχές στο δυτικό τμήμα της χώρας. Όλες οι ομάδες μας έχουν αναπτυχθεί με στόχο τον εντοπισμό και τη διάσωση των επιζώντων και επιπλέον την παροχή βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στην περιοχή του όρους Έβερεστ η χιονοστιβάδα που προκάλεσε ο φονικός σεισμός του Νεπάλ καταπλάκωσε ένα τμήμα του κεντρικού καταυλισμού που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες που πραγματοποιούν αναβάσεις στο Έβερεστ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 8 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού του Νεπάλ.

Nepal25415sk4 Nepal25415sk9 Nepal25415sk12CDbEtYBVIAA7IcL

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top