ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Συνέλαβαν μετανάστες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» πριν φύγουν από τη Ελλάδα

Δύο άτομα, ένας 19χρονος και μία 41χρονη αλλοδαπή, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα, με την κατηγορία ότι προσπάθησαν να διευκολύνουν την παράνομη έξοδο 3 αλλοδαπών από τη χώρα, επιχειρώντας να τους φυγαδεύσουν αεροπορικώς χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 13 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των 5 που ήδη αναφέρθηκαν.

Συγκεκριμένα, σε διάφορες περιοχές της πόλης συνελήφθησαν 5 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα και άλλοι 3 για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.

Οι διακινητές θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος των παράτυπων μεταναστών θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top