ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή της Αλβανίας στο Πολυφωνικό Καραβάνι 2014 

Δέκα ημέρες ταξίδι, από τόπο σε τόπο, από χωριό σε χωριό.

Διαρκώς on the road, συχνά off road, με πυξίδια τον ρου των ποταμών.

Ταξίδι που διαβαίνει έξι φορές τις γραμμές των συνόρων.

Γλέντια, συναυλίες, προβολές, καταγραφές, σεμινάρια, περιήγηση, περιοδεύουσα ελεύθερη κατασκήνωση, πεζοπορίες, κολύμπι στα ποτάμια – μερικές από τις δράσεις στη διάρκεια του ταξιδιού που για 16ο καλοκαίρι διατρέχει την παραμεθόρια και την υπερόρια Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τα ακρώρεια της Θεσσαλίας, τη Νότια Αλβανία, την Κέρκυρα και, ναι, την Κάτω Ιταλία!

Διοργανώτρια του Πολυφωνικού Καραβανιού η αστική μη κερδοσκοπική “ΑΠΕΙΡΟΣ / ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ”. Κεραντζής του Καραβανιού ο Αλέξανδρος Λαμπρίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού, ιδρυτής της “Απείρου” και της “Χαονίας”, δάσκαλος του πολυφωνικού τραγουδιού στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων και Έφορος Πολιτισμού της Πανηπειρωτικής.

Το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ 2014 ταξιδεύει με τη στήριξη της Πανηπειρωτικής και των ανθρώπων, των παρεών και των χωριών που το προσμένουν. Το Πολυφωνικό Καραβάνι ταξιδεύει χωρίς καμία άλλη στήριξη, πέρα από την αγάπη και την αυταπάρνηση των ταξιδευτών του.

ΠΗΓΗ http://www.ipiros.gr/portal2/index.php?option=com_content&view=article&id=19659:polyfoniko-karabano-2014&catid=49&Itemid=700

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top