ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Shtyhet për javën tjetër paraqitja e Ligjit të Ri të Emigracionit

Lajmërim. Të mërkurën 10/9 u bë publike

që Ministria e Brendëshme, ministri dhe  zëvëndësministri i brendëshëm i Greqisë me datë 12/9 do paraqiste për gazetarët kodin e ri të emigracionit të Greqisë.

 

Por me një lajmërim që u dha për shtypin konferenca u anullua, dhe u shtye  për javën tjetër. Nuk u dha asnjë arsye pse u shtye paraqitja për javën tjetër.

 

Të dashur bashkëatdhetarë VINI RE

Ne si albanians.gr marrim me dhjetra mesazhe që na pyesin a u votua ligji në parlament , a doli ligji etj. Në këtë drejtim dëshirojmë të lajmërojmë lexuesit tanë se ka një proçedurë standarte për miratimin e ligjeve. Hapi i parë është bëhet publik ligji me diskutime publike. Mbasi merren vërejtjet nga diskutimi atëherë ligji shkon sërisht në ministri dhe korigjohet, dhe mbas kësaj shkon në parlament për diskutim dhe miratim. Mbasi votohet në parlament atëherë shkruhet në Fletoren Zyrtare dhe bëhet ligj i shtetit.

Pra tani ndodhemi në fazën e parë, atë të paraqitjes dhe diskutimit publik. Deri sa të bëhet ligj i shtetit ka rrugë akoma.

Albanians.gr ju siguron të gjithëve se do jetë e para që do ju informoj për çdo të re mbi çështjet e emigracionit.

LEXONI AKOMA

Ja ndryshimet në ligjin e ri për Lejet e Qëndrimit

Leje qëndrimi për kohë të zgjatur (επί µακρόν διαµένoντος)


Άδεια διαμονής επί μακρόν διαμένοντος-Δικαιολογητικά

Ekskluzive Paraqitet nesër Ligji i ri për Emigrantët. Disa nga ndryshimet.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top