Ειδήσεις για μετανάστες

Shtyhet fillimi i dorëzimeve të aplikimeve në drejtoritë e Decentralizuara për emigrantët

Shtyhet fillimi i dorëzimeve të aplikimeve në drejtoritë e Decentralizuara për emigrantët

[maxbutton id=”5″]

Për shkak të problemeve teknike në sistemin elektronik inoformativ të Drejtorisë së Decentralizuar të Atikës, njoftohen palët e interesuara se fillimi aplikimeve që i përkasin kategorive dhe parametrave të parashikuara në ligjin 4251/2014 siç është në fuqi, nga Drejtoritë e Departamentit të të Huajve dhe të Migrimit në Atikë, shtyhet deri në ditën e Mërkurë më dt. 21 Tetor 2015.

Kujtojmë se ministri firmosi dje urdhërin për fillimin e menjëhershëm të zbatimit të ligjit të ri për emigracionin

Lexoni këtu më shumë

Fillon zbatimi i ligjit të ri të Emigracionit

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top