Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Shtohen masat në kufirin greko-shqiptarë për parandalimin e kondrabandës

Është zhvilluar në Kakavi një takim mes palës greke dhe asaj shqiptare ku është diskutuar problemi i madhrave kontrabandë që kalojnë nga kjo pikë për në Greqi dhe Shqipëri.

Përparsi i është dhënë pikës kufitare të Kakavisë nga e cila kalojnë dhe pjesa më e madhe e udhëtarëve dhe madhrave.

Pala greke deklaroi se për shkak të kontrabandës të madhrave humbiten shuma të mëdha.

Në diskutim u propozua që doganat e Kakavisë të paisen me aparatura kontrolli speciale, Gate X, sisteme vëzhgimi, sistem regjistrimi të targave të makinave dhe kontenierëve etj.

Gjithashtu u vendos që doganierët e dy palëve të shkëmbejnë eksperiencë mes tyre si dhe të ballafaqohen më shpesh me qëllim të konstaktohen mangësitë.

Albanians.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top