Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Shqiptarët debitorë, Greqia dërgon në kufi listën me emrat

TIRANE- Qeveria greke ka dërguar nëpër pikat e doganave listat me emrat e emigrantëve shqiptarë të cilët nuk kanë paguar detyrimet fiskale në Greqi.

Në bazë të një urdhërese që ka dalë nga Drejtoria e Përgjithshme e Luftës kundër Krimit ekonomik me zyrën e tatimeve në Greqi që të gjithë ata shtetas të huaj që janë larguar nga Greqia pa paguar detyrimet e tyre fiskale nuk do të lejohen të hyjnë më në Greqi ose do të arrestohen deri në momentin kur të paguajnë detyrimet plus dhe kamatvonesat. Një urdhër i tillë prek të gjithë shqiptarët që janë kthyer në Shqipëri pa paguar detyrimet e taksave, të energjisë dhe ujit, apo telefonisë celulare, apo dhe kredi të vogla për blerjen e një makine apo paisjeve të tjera elektroshtëpiake.

www.shqiptarja.com

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top