Shqip

Shqipëria nën ujë. Video

Lumi i Vjosës ka dalë nga shtrati për shkak të prurjeve të shumta që kanë ardhur dhe nga Greqia perëndimore. Kjo ka pasur si pasojë të përmbyten zona të mëdha në fshtatin Noveselë.

Janë evakouar 1500 banorë të zonës. Falë masave të marra nuk janë shkaktuar viktima në njerëz dhe ska pasur as humbje bagëtishë. Reth 600 forca të ushtrisë, policisë dhe gjëndjes civile operojnë në atë zonë, që konsiderohet më e rrezikshmja.

Shikoni pamjet nga droni, për të marrë një ide të përmasave të përmbytjes. Burimi top channel

 

Novosela nën ujë e parë nga droni

Gjatë natës janë hapur argjinaturat në lumin Osum dhe Vjosë dhe një nga zonat më të prekura nga vërshimi i ujit është Novosela në Vlorë. TCH

Posted by Gazeta Koha Jone on Saturday, December 2, 2017

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top