LLOTARIA AMERIKANE

Shqiperia nder 10 vendet qe perfituan me shume nga Lotaria Amerikane

Shqiperia nder 10 vendet qe perfituan me shume nga Lotaria Amerikane

eto jane 10 vendet me me shume fitues te Lotarise amerikane sipas vitit fiscal 2016.Nder keto vende eshte edhe Shqiperia.

Ne vitin fiskal 2016, SHBA dha 46.718 viza per aplikuesit fitues te Lotarise Amerikane dhe  49.377 ne 2015 dhe 52.342 ne 2014

Programi i Vizave Emigruese të Shumёllojshmërisë, i autorizuar nga Kongresi, administrohet nga Departamenti i Shtetit në bazë vjetore. Seksioni 203(c) i Aktit të Emigracionit dhe Kombësisë (INA) mundёson viza për një grup “emigrantështë shumёllojshmërisë”, prej vendeve me shkallë historikish të ulët emigrimi në Shtetet e Bashkuara. Pёr vitin fiskal2019, do të jenë në dispozicion 50,000 viza emigrantësh të shumëllojshmërisë (DV)

Një kompjuter përzgjedh rastësisht aplikantët për vizën e lotarisë. Vizat e lotarisë shpërndahen ndërmjet gjashtë rajoneve gjeografike dhe asnjë vend i veçantё nuk mund të përfitojë mëshumë se 7% të Lotarive (DV-ve) të disponueshme për çdo vit.

Grafiku ne figure tregon cilat 10 vendet qe kane perfituar me shume ne vitin 2016 si dhe numrin total te aplikuesve nder vite duke filluar nga 2007

/LlotariaAmerikane.com/

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close