Shqipëria e Greqia pranë marrëveshjes?

Sot zhvillohet tryeza e dytë mes ministrit për Europën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati dhe homologut të tij grek, Nikos Kotzias, në ishullin e Kretës. Temat kryesore të bisedimeve dy palëshe greko-shqiptare janë rishikimi i Marrëveshjes së Kufirit Detar e 2009, Ligji i Luftës, situata e minoritetit grek në Shqipëri, varrezat e ushtarëve grekë … Continue reading Shqipëria e Greqia pranë marrëveshjes?