Shqip

Shqipëri -FYROM 2-1

Shqipëri -FYROM 2-1

Përfundoj ndeshja mes Shqipërisë dhe FYROM me rezultatin 2-1, me gla të Sadikut dhe të Balaj.

Ndeshja ishte ndërprerë dje për shkak të stuhisë të fuqishme, dhe u riluajt sot.

Tashmë Shqipëria ka 3 pikë bashkë me Spanjës dhe Italinë.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top