Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Shpallen sot mbas ores 19.00 rezultatet e Llotarisë Amerikane

Shpallen sot mbas ores 19.00 rezultatet e Llotarisë Amerikane

[maxbutton id=”5″]

Njoftohen të gjithë personat që kanë aplikuar për llotarinë amerikane gjatë datave 1 Tetor 2015-3 Nëntor 2015 , për programin DV 2017, se rezultatet e llotarisë do shpallen sot 3 Maj 2016. Faqja e internetit që do kontrollohet nëse është pozitive apo negative përgjigja do hapet mbas orës 19.00 (me orën Greke). Rezultatet do qëndrojnë hapur deri në 30 Shtator 2017

Gjithashtu për të gjithë ata që kanë aplikuar në zyrat tona janë të lutur të kryejnë proçedurat ashtu si ju kemi shpjeguar gjatë aplikimit, si dhe siç përshkruhen në kodin personal të çdo aplikanti që ju kemi dhënë.

Duhet të plotësoni

  • Confirmation Number: Format: 2017 xxxxxxxxxxxx
  • Last Name (Mbiemri)
  • Year of Birth: (Vitin e Lindjes)

Gjithashtu njoftohen të gjithë aplikantët e programit DV 2016 se mund të kontrollojnë rezultatet e tyre deri më 30 Shtator 2016

Zyra jonë do kontrolloj të gjithë kodet, por do të lajmërohen VETËM FITUESIT nëpërmjet telefonit.

Urojmë suksese për të gjithë.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top