Shqip

Shpallen sot mbas orës 19.00 rezultatet e Llotarisë Amerikane

Shpallen sot mbas orës 19.00 rezultatet e Llotarisë Amerikane

Njoftohen të gjithë personat që kanë aplikuar për llotarinë amerikane gjatë datave 4 Tetor 2016-7 Nëntor 2016 , për programin DV 2018, se rezultatet e llotarisë do shpallen sot 2 Maj 2016. Faqja e internetit që do kontrollohet nëse është pozitive apo negative përgjigja do hapet mbas orës 19.00 (me orën Greke). Rezultatet do qëndrojnë hapur deri në 30 Shtator 2018

Gjithashtu për të gjithë ata që kanë aplikuar në zyrat tona janë të lutur të kryejnë proçedurat ashtu si ju kemi shpjeguar gjatë aplikimit, si dhe siç përshkruhen në kodin personal të çdo aplikanti që ju kemi dhënë.

Duhet të plotësoni

Confirmation Number: Format: 2018 xxxxxxxxxxxx
Last Name (Mbiemri)
Year of Birth: (Vitin e Lindjes)
Gjithashtu njoftohen të gjithë aplikantët e programit DV 2017 se mund të kontrollojnë rezultatet e tyre deri më 30 Shtator 2017

Zyra jonë do kontrolloj të gjithë kodet që kanë aplikuar  përmes nesh, DHE do të lajmërohen VETËM FITUESIT nëpërmjet telefonit.

Urojmë suksese për të gjithë.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top