Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Shkelën afatet e lejes së qëndrimit Shengen, kthehen 60 shqiptarë

Rreth 60 shqiptarë të cilët kanë shkelur lejen 3-mujore në zonën Shengen, pritet të kthehen mbrëmjen e sotme në Shqipëri. Shqiptarët e kthyer nga Belgjika, Franca dhe vende të tjera të zonës Shengen pritet të mbërrijnë sonte në aeroportin “Nënë Tereza”, në Tiranë.

Kthimi i tyre në Shqipëri bëhet në kuadër të marrëveshjeve për lëvizjes e lirë në zonën Shengen. Ndërsa mësohet se shtetasit shqiptarë kishin shkelur afatet e lejes 3-mujore dhe kishin kërkuar azil në mënyrë të padrejtë. Policia e Shtetit pritet që të japë sonte, rreth orës 23:15, një konferencë për shtyp, në lidhje me këtë ngjarje.

 

burimi www.shekulli.com.al

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top