Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Shih kush ta sheh profilin:”Virus që ka përfshirë e gjith Facebook-un”

 

Prej disa ditësh në rrjetin social Facebook qarkullon një virus me një ofertë joshëse për kuriozët.

`Shih kush ta sheh profilin` po përhapet me shpejtësi në në profilet e të gjithëve. Për të parë `kush ju sheh profilin` do t’ju kërkohet që të lidheni me një web jo shumë të sigurt dhe të bëni lidhjen me Facebook.

Më pas ju kërkohet që të fusni password dhe në këtë mënyrë ju jo vetëm që nuk do të shihni kush jua ka parë profilin, por do të dhuroni adresën tuaj dikujt tjetër. Mos e besoni dhe që të mos shfaqet më ky lloj virusi, mos e klikoni për të zbulua`kush ka vizituar profilin`tuaj

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top