Shqip

‘Shengen’, kthehen 49 shqiptarë U ndalohet lëvizja për tre vjet 

49 shtetas shqiptar janë riatdhesuar dje nga Franca pasi ata kishin shkelur rregullat e qëndrimit në zonën Shengen

Operacioni i riatdhesimit u zhvillua  nga Policia e Shtetit Shqiptar, përkatësisht strukturat e Policisë Kufitare dhe Migracionit, në bashkëpunim me agjencitë ligj zbatuese Franceze dhe FRONTEX.

Nga shtetasit deportivë të kthyer, 25 prej tyre janë kthyer nga Franca, 4 nga Belgjika, 6 nga Finlanda, 7 nga Gjermania, 3 nga Spanja dhe 4 nga Italia.
Të gjithë shtetasit e kthyer sot , janë penalizuar për tre vjet mos  të udhëtojnë drejt vendeve të hapsirës Shengen.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top