ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαντορίνη: Χρυσαυγίτες οξυγονοκόλλησαν την πόρτα του Γυμνασίου για να εμποδίσουν παρέλασημε Αλβανίδα σημαιοφόρο

Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Εμπορειό της Σαντορίνης, που οδήγησε σε μερική ματαίωση της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με το 902.gr, ομάδα χρυσαυγιτών στην προσπάθεια της να ματαιώσει την παρέλαση των μαθητών του Γυμνασίου με σημαιοφόρο μια μαθήτρια από την Αλβανία, έφτασε στο σημείο να οξυγονοκολλήσει την πόρτα του Γυμνασίου!

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο σχολείο είχαν προκληθεί ανάλογα επεισόδια, για τον ίδιο λόγο, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Οι καθηγητές αντέδρασαν, κάλεσαν την Πυροσβεστική να ανοίξει το σχολείο, συνόδευσαν τη σημαιοφόρο έως το χώρο κατάθεσης των στεφανιών, με τον κόσμο να χειροκροτεί επιδοκιμάζοντας, αλλά – καθώς είχε παρέλθει και η ώρα – πήραν απόφαση να ματαιώσουν την παρέλαση των μαθητών του Γυμνασίου, η οποία έγινε μόνο από τους μαθητές του Δημοτικού.

ΠΗΓΗ http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1603698/kataggelloyn-hrysaygites-gia-epeisodio-se-sholeio-mataiosan-parelash-me-alvanida-shmaioforo-.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top