Shqip

Riparimi i sistemit Bllokohet Kapshtica për afro 2 orë

Policia e Kufirit dhe Migracionit në Korçë bën të ditur se sot nga ora 13.30 deri 15.00 , pala greke në pikën kufitare të Kapshticës do kryej riparim të sistemit elektronik.

[maxbutton id=”5″]

Për këtë arsye nuk do jetë e mundur regjistrimi i qytetarëve që duan të kalojnë pikën kufitare.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top