Shqip

Riparimi i sistemit Bllokohet Kapshtica për afro 2 orë

Policia e Kufirit dhe Migracionit në Korçë bën të ditur se sot nga ora 13.30 deri 15.00 , pala greke në pikën kufitare të Kapshticës do kryej riparim të sistemit elektronik.

[maxbutton id=”5″]

Për këtë arsye nuk do jetë e mundur regjistrimi i qytetarëve që duan të kalojnë pikën kufitare.

 

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close