Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Rinia Shqiptare në Greqi argëtohet nën ritmet e muzikës shqiptare deri në orët e para të mëngjesit!(Foto nga Mbrëmja e 29/10/2011)

Albanians.gr  (Rinia Shqiptare në Greqi), ka orgnizuar gjatë këtyre viteve shumë mbrëmje rinore në Athinë me pjesmarrje të madhe të rinjsh dhe të rejash!

Por ajo që u bë të shtunën 29/10 i kaloj të gjitha parashikimet , ja kaloj të gjitha mbrëmjeve! Rreth 300 veta u mblodhëm në një vënd me qëllim të argëtohemi së bashku nën ritmet e muzikës shqiptare , e luajtur me kaq mjeshtëri nga DJ Santiliani. Mbrëmja rinore e 29 Tetorit ishte një nga mbrëmjet më të sukseshme që ka organizuar Albanians.gr ndër vite. Pjesmarrja kaq e madhe e rinisë shqiptare , na jep kurajon dhe mbështetjen e duhur për të vazhduar. 300 veta që morrën pjesë ë mbrëmjen tonë na dhanë njëzërasi mesazhin se përpjekja jonë duhet të vazhdoj. Se albanians.gr po i plotëson qëllimet e saj të cilat janë Informimi Argëtimi dhe Komunikimi i të rinjve shqiptarë në Greqi.

Një falenderim të madhë të gjithë juve që na nderuat dhe na dhatë kënaqësinë më të madhe me prezencën tuaj. Pjesmarrja juaj kaq e madhe na detyron ne  gjithë stafin  e albanians.gr të vazhdojmë kështu dhe të përmirsohemi akoma më shumë me qëllim tju ofrojmë shërbime më të mira dhe cilsore. Gjejmë rastin këtu të kërkojmë të falur tek shumë të rinj që nuk mundëm të shërbejmë ashtu siç duhej.

Një falenderim special shkon tek sponsori ynë gjeneral WESTERN UNION www.worldbridge.gr si dhe sponsori tjetër Klinika Genelabs   www.genelabs.gr.

Ju falimderit të gjithëve dhe ju japim fjalën që mbrëmje të tilla do vazhdojnë , me cilësi akoma më të mira , dhe me mbështetjen tuaj , me pjesmarrje akoma më të mëdha!

 

DISA FOTO NGA MBRËMJA

 

 

 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top