Shqip

Renzi : BE s’mund të bëjë pa Shqipërinë

Kryeministri italian, Matteo Renzi gjatë fjalimit të tij në Parlamentin Evropian në mbyllje të Presidencës Italiane të Bashkimit Evropian, ka folur edhe për procesin e zgjerimit të BE ku ka theksuar se e Unioni nuk mund të bëjë dot pa vendet e Mesdheut.

“Nuk mund të bëjmë pa Shqipërinë, Serbinë, Malin e Zi dhe nuk mund të lejojmë që ky diskutim mbi zgjerimin të udhëhiqet nga frika dhe pasiguria”, Ndërsa thelbi i mesazhit të tij është ndryshimi i Europës… në të kundërt do të mbetet në fund të botës që ndryshon me ritme të shpejta.”- tha Renzi.

 

 

 

Marë nga: http://shqiptarja.com/

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top