Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

Shqip

Reklamohuni me ne, tek ne dhe tek çdo kush tjetër ju intereson në Internet!

Ose je në internet ose nuk ekziston fare..

Është shprehje mëse e vërtet në ditët e sotme! Në kohën e ekonimisë dixhitale, atje ku çdo gjë kalon ndërmjet internetit, mos përodrimi i kësaj vegle mund tu bëjë të humbisni shanse të mëdhaja ose të jet fatale për biznesin tuaj.

Albanians.gr me një përvojë 8 vjeçare në fushën e DIGITAL MARKETING, ju jep mundësinë të reklamoheni tek komunitetin shqiptare në Greqi por dhe tek çdo person tjetër që ju doni të promovoni shërbimet dhe produket tuaja.

Stafi jonë është i specializuar në fushën e Internet Marketing dhe është i çertiftikuar nga Google me Google Adwords Certificate.

Nëse ju keni nevojë për reklamë në Social Media (Facebook, Instagram etj) ose për motorrat e kërkimit ( Google, Bing, Yahoo), ne mund të marrim përsipër kampanjat tuaja elektronike dhe tu japim mundësinë që biznesi juaj të shikohet nga mijëra përdorues të internetit.

Për më shumë telefononi  tek:

 6987419091

6979489060

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top