ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρατσιστικός καβγάς στη Βουλή Αλβανοί, Αλγερινοί, χυδαίοι και επικίνδυνοι

Αγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, στην αρμόδια επιτροπή που συζητούσε για το σωφρονιστικό σύστημα, ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου.

Μάλιστα, οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον κ. Καπερνάρο να φτάνει στο σημείο να λέει: «Τα αδέλφια σας τους λαθρομετανάστες να τους πάρετε στο σπίτι σας». Για να τον αποκαλέσει η κα Κατριβάνου χυδαίο και ρατσιστή.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δύο βουλευτές. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής, αναφερόμενος στις συνθήκες κράτησης, είπε πως οι Αλγερινοί είναι οι πιο επικίνδυνοι κρατούμενοι, σε σχέση με τους Αλβανούς που είναι αρνάκια.

«Περάσαμε νόμο εδώ μέσα, ο ρατσιστικός λόγος δεν είναι άποψη», διαμαρτυρήθηκε η Βασιλική Κατριβάνου από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Βασίλης Καπερνάρος σχολίασε: «Είναι λαθραίοι λαθρομετανάστες… Τα αδέλφια σας τους λαθρομετανάστες να τους πάρετε στο σπίτι σας».

«Είστε χυδαίος και ρατσιστής», του απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ευτυχώς για όλους το επεισόδιο τελείωσε εκεί.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, πάντως, βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, αποδοκίμασε τη στάση του κ. Καπερνάρου, λέγοντας «σας ανακαλώ στην τάξη». Το σχόλιο του κ. Κουτσούμπα, όμως, δεν έμεινε αναπάντητο, καθώς ο κ. Καπερνάρος του απάντησε «εγώ σας ανακαλώ στην τάξη, γιατί εσείς λέτε αυτά που είπα εγώ στις τηλεοράσεις».

Πηγή: Ρατσιστικός καβγάς στη Βουλή -Αλβανοί, Αλγερινοί, χυδαίοι και επικίνδυνοι | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/177903/ratsistikos-kavgas-sti-voyli-alvanoi-algerinoi-hydaioi-kai-epikindynoi#ixzz3IoLYeXbX

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη δήλωση Έλληνα βουλευτή «Οι Αλβανοί είναι αρνάκια μπροστά σε Αλγερινούς και Μαροκινούς»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top