Shqip

Qeveria e Re e Shqipërisë

Kryeministri Edi Rama shpalli përbërjen e qeverisë së re, nga zgjedhjet që dolën në 25 Qershor. Gjithësej do jenë 11 ministri dhe 2 minstra shteti. Përbërja do jetë 50%-50% burra dhe gra

 

Kryeministër-Edi Rama

Zëvëndës kryeministre Senida Mesi

Ministër Shteti për Shqiptarët Jashtë kufijve-Pandeli Majko

Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes-Sonila Qako

Ministër i Jashtëm-Ditmir Bushati

Ministër i Brëndshëm-Fatmir Xhafaj

Ministër i Mbrojtjes-Olta Xhaçka

Ministër i Drejtësisë-Etilda Gjoni

Ministrër e Kulturës-Mirela Kumbaro

Ministër i Financa, Ekonomi dhe Punës-Arben Ahmetaj

Ministria Arsimit Sportit dhe Rinisë-Lindita Nikolla

Ministër i Shendetësisë dhe Kujdesit Social-Orgeta Manastirliu

Ministria e Buqësisë dhe Zhvillimit Rural-Niko Paleshi

Ministria e Energjitikës dhe Infrastukturës-Demian Gjiknuri

Ministër i Turizmit dhe Mjedisit-Blendi Kosi

Kryetar i Kuvëndit-Gramoz Ruci

Kryetar i Grupit Parlamentatë të PS-Taulant Balla

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top