ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψάχνοντας αλβανική διασκέδαση στην Αθήνα

albmix

Η κρίση που περνάει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως διαλύει τον άνθρωπο, όχι μόνο από οικονομική άποψη, αλλά και από ψυχολογική. Οι μετανάστες δε, οι οποίοι ήταν και τα πρώτα θύματα των μνημονίων, είσαι σαφώς σε χειρότερη μοίρα. Χρόνια τώρα εμφανίζονται ρεπορτάζ για του Αλβανούς που έχουν επιστρέψει στη χώρα τους καθώς η οικονομική κατάσταση δεν τους επέτρεπε να παραμείνουν στην Ελλάδα. Υπάρχει όμως και μια μεγάλη πλειοψηφία Αλβανών οι οποίοι, παρά τα προαναφερθέντα, δεν δείχνουν διάθεση επιστροφής.

Το εντυπωσιακό με αυτούς είναι ότι ψάχνουν τρόπους διασκέδασης γιατί σημαντικό σε μια παρόμοια κατάσταση είναι να μην αφήσεις την πραγματικότητα να σε καταστρέψει, αλλά να την αλλάξεις προς το καλύτερο. Πράγμα, όχι εύκολο. Έτσι, αφήνοντας πίσω το άγχος της «Πέτρου Ράλλη» και της «άδειας διαμονής», οι Αλβανοί της Αθήνας παραδείγματος χάριν, προτιμούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, για να πάρουν μια δόση αισιοδοξίας, αλλά και να συλλέξουν όμορφες στιγμές. Ψάχνουν την πατρίδα τους στην Αθήνα και την βρίσκουν στο Albanians.gr. Τι είναι όμως το Albanians.gr;

Πρόκειται για μια Αλβανική ιστοσελίδα η οποία επιτελεί τρεις βασικούς και απαραίτητους ρόλους, στην αλβανική κοινότητα. Ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας της, φέρνει τους αλβανούς μετανάστες σε επικοινωνία, και προσφέρει άψογες υπηρεσίες μουσικής ψυχαγωγίας. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά τόσο για την ανάγκη της ενημέρωσης των αλβανών μεταναστών καθώς με την συχνή αλλαγή της νομοθεσίας στα θέματα που τους αφορούν αυτοί βρίσκονται σε έναν νομικό σκοταδισμό, αλλά και για την ανάγκη της επικοινωνίας, κάτι το οποίο εμφανίζει και το μόνιμο πρόβλημα στην οργάνωση της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα.

Στο παρόν κείμενο όμως θα εστιάσουμε συνοπτικά στην ανάγκη της ψυχαγωγίας. Το Albanians.gr και τα πάρτι που διοργανώνει έχουν αναδειχθεί σε ένα must event για τους αλβανούς της πρωτεύουσας. Η αλβανική παραδοσιακή μουσική και οι άψογες υπηρεσίες έχουν επίσης αναδειχθεί στις προτιμήσεις των Αλβανών μεταναστών, οι οποίοι καθιέρωσαν το Albanians.gr σε μια κορυφαία θέση στην σχετική αγορά. Κάτι το οποίο μας δίνει πολύ ενέργεια και θάρρος για την συνέχεια.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά, προσφέροντας στον Αλβανό μετανάστη με όλες τις δυνάμεις μας.

Η ομάδα του Albanians.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top