Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Protestë paqësore për toponimet në Ambasadën Shqiptare në Athinë

Sot më 30 prill organiozohet nga një grup emigantësh protestë paqësore para Abasadës Shqiptare në Athinë me kërkesë kryesore zgjidhjen e problemit të Toponimeve. Protesta do organizohet në orën 18.00.

Theksohet fakti që protesta organizohet nga emigrantë dhe jo nga shoqata ose parti politike. Është një iniciativë e marrë nga nëna shqiptare të cilat kërkojnë të zgjidhet kjo çështje menjëherë.

Lajmërimi:

Sot 30 Prill, ora 18:00 le të bashkojmë zërat të gjitha nënat shqiptare para Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Athinë (rruga Vekiareli nr. 7, Filothei) me kërkesë: – Zgjidhjen e menjëherëshme të këtij problemi nga autoritet zyrtare të Tiranës.

 

albanians.gr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top