Shqip

Promovimi i librit Edip Ohri Legjenda e Aviacionit i Agustin Gjinaj në Athinë

U organizua dje në ambjentet e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Greqi promovimi i monografisë “Edip Ohri Legjenda e Aviacionit” i shkrimtarit  Agustin Gjinaj.

Pjesmarrës në këtë aktivitet ishin Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Greqi z. Dashnor Dervishi, Atashehu Ushtarak i Shqipërisë në Greqi z. Nikolla Drini, ministre këshilltare në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Greqi  znj. Enkeleda Mërkuri, ish ushtarak shqiptarë që ndodhen në Greqi, përfaqësues nga Komuniteti Shqiptar në Greqi, përfaqësues nga Shoqata e Ushtarakëve në Rezervë, përfaqësues të Shoqatës të Skenderbegasëve etj.

Gjithashtu në aktivitet bashkë me zotin Agustin Gjinaj ndodheshin dhe vajzat e zotit Edip Ohri , Mirjana dhe Arjana Ohri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top