ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προκαλεί η Σερβία με το τρένο “Το Κόσοβο είναι σερβικό”

Προκαλεί η Σερβία με το τρένο “Το Κόσοβο είναι σερβικό”

Σε μια άκρως  προκλητική κίνηση , αποσταθεροποιητική και με σαφές πολίτικο μήνυμα ενάντια στο Κόσοβο, προχώρησε η Σερβία. Το  τρένο που θα συνδέει το Βελιγράδι με την πόλη του Κοσόβου Μιτρόβιτσα  είναι βαμμένο στα χρώματα της σερβικής σημαίας και με μήνυμα το “Το Κόσοβο είναι σερβικό”.

Όπως ήταν φυσικό η κυβέρνηση του Κοσόβου δεν έδωσε άδεια να μπει στην χώρα το τρένο με το προκλητικό μήνυμα, του οποίου  ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι να προκαλέσει και όχι να εξυπηρετήσει επιβάτες.

Η Σερβική κυβέρνηση κάνει λόγο για πράξη πόλεμου από τους Αλβανούς, και δήλωσε ότι θα ενημερώσει την ΕΕ, την Ρωσία και την Κίνα!

Αυτή η αδιανόητη προκλητική και προβοκατόρικη κίνηση από την μεριά της σέρβικης κυβέρνησης, έχει ως μόνο σκοπό την αποσταθεροποίηση για άλλη μια φορά των Βαλκανίων.

Οι Σερβία για ακόμη μια φορά προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση στην περιοχή των Βαλκανίων, και αποδεικνύει ότι η πολική της Σερβίας παραμένει εθνικιστική,αντί αλβανική και συνάμα αντί ευρωπαϊκή!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top