ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προφυλακίστηκε ο Αλβανός «πα-τέρας» που βίαζε την ανήλικη κόρη του

Στο αλκοόλ φέρεται να απέδωσε τους επανειλημμένους βιασμούς της ανήλικης κόρης του ο 46χρονος Αλβανός κατά την απολογία του την Παρασκευή.

Έχοντας συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι και ζητώντας επανειλημμένα «συγγνώμη» από την ανήλικη κόρη του ο Αλβανός ομολόγησε ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης τις αποτρόπαιες πράξεις του και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η θεία του ανήλικου κοριτσιού εντόπισε αιμόφυρτη την ανιψιά της, η οποία προηγουμένως είχε αποπειραθεί να κόψει τις φλέβες της, μη μπορώντας να αντέξει άλλο το μαρτύριο που ζούσε. «Δεν ήθελα να τον έχω πατέρα, δεν μπορούσα άλλο» ανέφερε η 16χρονη -την βίαζε από τα έξι της χρόνια- σε ιδιόχειρο σημείωμα που κρατούσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πράξεις συνέβαιναν κατά την απουσία της μητέρας από το σπίτι. Η τελευταία δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ μιας και ο σύζυγός της ήταν άνεργος.

Πηγή www.protothema.gr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top