ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προφυλακιστέοι οι τρεις επιστάτες και ο παραγωγός φράουλας

Προφυλακιστέοι οι τρεις επιστάτες

Προφυλακιστέοι οι τρεις επιστάτες και ο παραγωγός φράουλας, που κατηγορούνται για την επίθεση κατά των 200 αλλοδαπών εργατών.

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι οι απολογίες ενώπιον του ανακριτή Αμαλιάδας των τριών συλληφθέντων και του εργοδότη τους για την επίθεση εναντίον αλλοδαπών εργατών στη Μανωλάδα.

Λίγο μετά τις 14.30 στο Δικαστικό Μέγαρο προσήλθε για απολογία και ο 57χρονος παραγωγός, Νίκος Βαγγελάτος, αφού κρίθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του το επέτρεπε.

Επεισόδιο στο δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας όταν ανακοινώθηκε πώς και οι τέσσερις προσαχθέντες για τους πυροβολισμούς στην Μανωλάδα προφυλακίζονται .

Η μητέρα των δυο αδερφών ξέσπασε κατά του 57χρονου ιδιοκτήτη της φυτείας λέγοντας του “μου έφαγες τα παιδιά” ενώ οι τρεις κατηγορούμενοι τα έβαλαν με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το ρεπορτάζ και έφτυναν τις κάμερες λέγοντας “εσείς μας βάζετε στην φυλακή”. Η απολογία των τριών επιστατών κράτησε επτά περίπου ώρες ενώ γύρω στις τρεις ώρες κράτησε η απολογία του 57χρονου ιδιοκτήτη της φυτείας .

 

Πηγή www.news247.gr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top