ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Prap po përgatiten parrulla rraciste për në paradën e 25 Marsit?

  Ka disa të dhëna që rrethe të caktuar të  ushtrisë greke  po përgatitet  për skandalin e rradhës.

  Ka disa të dhëna që rrethe të caktuar të  ushtrisë greke  po përgatitet  për skandalin e rradhës.

Sipas denoncimit të bërë nga Rrjeti i Ushtarëve te Lire , në qëndrën stervitore të këmbësorisë  në Korintho , (Batalioni i 6 me emrin “Pogradec”…..) gjatë përgatitjes për paradën e 25 Marsit , një rreshter i ka kërkuar togës të marshojë duke kënduar këngë me përbërje të forta rraciste….saktësisht nuk dihet….por mëndja na e merr të gjithëve se çfar thuhet aty…ose më mirë këndohet aty

 

Ndaj këtij denoncimi ka ndërhyre Shtabi i Përgithëshëm i Forcave Tokësore greke (ShFT), ku ka urdherua kontroll të brëndshëm dhe ka denoncuar thënjet rraciste! Por kundër Rrjetit e ushraëve të lirë dhe ShFT është hedhur organizata Xrisi Avgji , e cila ka kritikuar rëndë qëndrimit e ShTF , duke kërcënuar biles se nuk vonon dita që këto ushtarak dhe civil do i jepen gjygjit ushtarak…sepse i përkulen nenvlersimit të kombit!

Shrpesojmë që mos të kemi prap këtë herë turpet e paradës të vjeçme , dhe që ushtria greke të tregoj këtë herë profilin e saj europian ,  të nderoj dhe të respektoj të gjithë partnerët e saj euroatlantik!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top