Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Policia kufitare greke kthen shqiptarët: Nuk kanë para mjaftueshëm

Policia kufitare greke ka kthyer qindra shqiptarë që dëshironin të hynin në tokën e shtetit fqinj. Kjo për shkak, siç arsyeton pala greke, shqiptarët nuk plotësojnë kushtin e garancisë monetare prej 1500 euro. Mësohet se janë mbi 220 shqiptarë që nuk janë lejuar të hyjnë në Greqi nga policia kufitare. Gjithashtu, mësohet se ata shqiptarë që janë lejuar, kanë pritur mbi 6 orë në pikën kufitare të Kakavijës. Gjatë natës, pala greke punonte vetëm me dy sportele, duke bërë 1 orë pushim dhe një orë punë.

burimi www.shekulli.com.al

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top