people and lifestyle

Policët e Portokallisë presin refugjatët Sirian në kufi

Policët e Portokallisë presin refugjatët Sirian në kufi

[maxbutton id=”5″]

Spektakli Portokalli, është i njohur në Shqipëri për mënyrën se si komenton dhe satirizon ngjarje të ndryshme të jetës të përditëshme politike  ne Shqipëri.

Me humorin e tyre të veçantë , aktorët e portokallisë përgatitën dhe një skeç që i kushtohet refugjatëve sirian.

Dy nga figurat më të dashura të publikut, dy policët, u dërguan me shërbim në kufirin Greko-Shqiptar diku në Kapshticë për të pritur refugjatët sirian..por e vërteta ishte krejt ndryshe.

Një skeç shumë i goditur që duhet ta ndiqni. Një skeç me një të vërtetë komplet ndryshe nga ajo që dëshirojnë të paraqesin.

Shijojeni

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top