ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιός είναι πραγματικά ο Claydee Lupa

Ο Claydee Lupa είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής καλλιτέχνης ο όποιος σε μας, την Αλβανική Νεολαία στην Ελλάδα, είναι  πολύ αγαπητός και έχει κερδίσει την εκτίμησή μας  όχι μόνο για το εξαιρετικό ταλέντο του αλλά και για το γεγονός ότι ποτέ δεν έκρυψε την καταγωγή του, την Αλβανική καταγωγή του, όπως διάφοροι άλλοι ψευτοκαλλιτέχνες που όταν αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα καλλιτεχνικά θέματα το πρώτο που κοιτάνε είναι να κρύψουν ότι είναι από την Αλβανία….

Φταίει το ταλέντο σου αγάπη μου που είναι ανύπαρκτο και δεν κάνεις καριέρα ….όχι ότι είσαι από την Αλβανία.. και τρανή απόδειξη ο Claydee Lupa.

Αλλά ας διαβάσουμε το αφιέρωμα στην καριέρα του Claydee Lupa έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο φιλικό μας website HIT CHANNEL.CON

Παραγωγός με πολλές επιτυχίες, ο Claydee συχνά τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Ποιός είναι όμως πραγματικά ο Claydee Lupa;

 

Ξεκινώντας την καριέρα του συνεργαζόμενος με άγνωστους, για τότε, καλλιτέχνες όπως ήταν ο Νίκος Γκάνος, ο Stan και ο Reckless έδειξε τα πρώτα σοβαρά δείγματα για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει με τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και στιγμάτισαν όσους συμμετείχαν σε αυτά.  Τα «Last Summer», “Call me», «The End» είναι άλλωστε και κάποιες από τις πρώτες επιτυχίες του είδους στη χώρα μας δίνοντας το έναυσμα να αγκαλιάσουν την House τόσο το κοινό, όσο και οι ήδη αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και οι εταιρίες τους.

 

Έτσι, το τηλέφωνο του Claydee αρχίζει να λαμβάνει τις πρώτες κλήσεις από τον Σάκη Ρουβά, την Τάμτα, τους Playmen και άλλους πολλούς εν συνεχεία, σαν την Ελένη Φουρέιρα και τον Κώστα Μαρτάκη. Οι συνθέσεις του σαρώνουν στα charts και ο νεαρός παραγωγός γίνεται όλο και πιο αναγνωρίσιμος.

 

Τότε έρχεται το επόμενο βήμα. Με την κυκλοφορία του «Deep Inside» περνάει σε άλλο επίπεδο αφού ξεκινάει να ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του και παρουσιάζει έτσι ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο προφίλ! Κάτι που δεν γνωρίζατε είναι πως επιμελείται ο ίδιος τα βίντεο κλιπ, τις χορογραφίες, το styling, τα σκηνικά και γενικά ολο το δημιουργικό κομμάτι μιας παραγωγής από την αρχή ως το τέλος της.

 

Η αγάπη και οι γνώσεις του για την μουσική τον οδηγούν στην ίδρυση της D2E (Down2earth Records) η οποία πρωτοπορεί στον ελληνικό χώρο προωθώντας νέους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και βέβαια με την ετικέτα της κυκλοφορούν και τα τραγούδια του Claydee. Ένα από τα ατού της είναι η προσωπική επιμέλεια του ίδιου του ιδιοκτήτη της, προσφέροντας έτσι στο στήσιμο και την εξέλιξη ενός καλλιτέχνη.

 

Όλα αυτά μαζί στο σύνολο τους έφεραν μια «εξωστρέφεια» για τον ίδιο και τη μουσική του και με την μεγαλειώδη επιτυχία του «Mamacita Buena» το οποίο σπάζοντας όλα τα ρεκόρ έφτασε αισίως στα 27.000.000 προβολές στο YouTube, κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα αποτελώντας έτσι το video με τις περισσότερες προβολές για την χώρα μας,  και βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των charts ανά την Ευρώπη, ο Claydee και η Down2earth εξάγουν με επιτυχία μουσική στο εξωτερικό, κάτι πρωτόγνωρο για τη χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

 

Μέχρι σήμερα αυτή η ονειρεμένη διαδρομή του έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές κοντά στον κόσμο με εκατοντάδες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και ταξίδια σε Νέα Υόρκη, Καναδά, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Ρουμανία, Σερβία, Αλβανία και Πολωνία!

Αυτό που χρειάζεται πλέον στις αποσκευές του είναι ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ το οποίο ήδη ετοιμάζεται με τον ίδιο να περνάει αρκετές ώρες στο studio μαζί με την παρέα ξένων καλλιτεχνών στοχεύοντας σε ένα τελικό αποτέλεσμα, αντάξιο όλης της πορείας του αλλά και ακόμα παραπάνω ώστε να γίνει άλλο ένα «next step» για την καριέρα του.

Πηγή http://www.hit-channel.com/poios-einai-pragmatika-o-claydee-lupa/52731

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top