ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιο το πραγματικό όνομα της Ελένης Φουρέιρα .Video

Διαβάστε το όνομα που βάζει τέλος στις λατινικές ρίζες της τραγουδίστριας.

Το σούσουρο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πραγματικό όνομα και την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα δεν περιγράφεται.

Και ενώ η ίδια, υποστηρίζει ότι έχει μεξικάνικες ρίζες και το επίθετο της προέρχεται από το Μεξικό… το «Star» έρχεται να αποκαλύψει το πραγματικό όνομα της εκρηκτικής τραγουδίστριας.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού, το πραγματικό όνομα της Ελένης είναι το: Eντέλα Φουρεράι (Entela Fourerai) ενώ οι γονείς της ονομάζονται Kristaq (πατέρας) και Μarjeta (μητέρα).

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως κατάγεται από την Αθήνα και ότι μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Για να δούμε τι θα απαντήσει η ίδια μετά την αποκάλυψη του πραγματικού της ονόματος.

Το να κρύβεσαι πάντως είναι ό,τι χειρότερο και ενοχικό. Βγες βρε Ελένη και πες ανοιχτά, είσαι ή δεν είσαι από την Αλβανία; Η Σιντορέλα που το έκανε με γεια της και χαρά της και όλοι την παραδέχονται. Τελικά, τα προβλήματα τα δημιουργούμε μόνοι μας. Εκτός κι αν η αοιδός βολεύεται από τη δημοσιότητα που της χαρίζει το θέμα.

{youtube}ysh5fRqRdbE{/youtube}

 

Πηγή http://tsekouratoi20133.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7528.html

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top