ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση για Πιστοποίηση Πληροφορικής από την Universal Certification Solutions – UNICERT – Πανεπιστήμιο Πειραιώς

ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση  Πιστοποίηση Πληροφορικής από την Universal Certification Solutions – UNICERT – Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Τα μαθήματα και η προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης (24 ώρες μάθημα και 4 ώρες προετοιμασίας) (Word,Excel, InternetOutlook, PowerPoint, Access, Windows) είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

 

Το κόστος των εξετάσεων ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ (Word, Excel, InternetOutlook) ανέρχεται στα 190 ευρώ και αποτελεί το τελικό κόστος (καταβάλλεται σε δύο δόσεις: 90 ευρώ με την έναρξη των μαθημάτων και 100 ευρώ την ημέρα των εξετάσεων). Σε περίπτωση αποτυχίας η επανεξέταση είναι ΔΩΡΕΑΝ όσες φορές κι αν αποτύχει κάποιος και σε όποιες ενότητες. Με την έναρξη των μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν υποστηρικτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμπληρώσετε και τις 3 ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ (PowerPoint, Access,Windows) το κόστος των εξετάσεων ανέρχεται στα 50 ευρώ (και για τις 3 ενότητες – καταβάλλονται την ημέρα των εξετάσεων – οι επανεξετάσεις είναι δωρεάν).

 

 

Τα Δωρεάν μαθήματα περιλαμβάνουν διδασκαλία και στις 6 ενότητες ανεξαρτήτου εάν θα αποφασίσετε να συμμετέχετε στις 3 επόμενες ενότητες (Power Point, Access, Windows). Τα μαθήματα και οι εξετάσεις γίνονται στην ICTC Λαγουμιτζή 24 (ακριβώς πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο).

 

Για τη συμμετοχή σας αρκεί μια προφορική επιβεβαίωση ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα, η συμμετοχή στις εξετάσεις (για τις 3 Βασικές Ενότητες) είναι υποχρεωτική.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211-5002900

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top