ΑΛΒΑΝΙΑ

«Πύλη» για την επέκταση των επιχειρήσεων η Αλβανία 

Ως “πύλη” για την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην περιοχή των Βαλκανίων, χαρακτηρίζουν ξένοι επιχειρηματίες την Αλβανία, όπως αναφέρει σε τηλεγράφημά του το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΤΑ.

Στο ίδιο τηλεγράφημα τονίζεται ότι εκπρόσωποι ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα της οικονομίας, συμμετέχοντες στην 21η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης που ξεκίνησε στα Τίρανα, δήλωσαν ότι το ενδιαφέρον τους για την αλβανική αγορά, τόσο στο πεδίο της δραστηριοποίησης όσο και των επενδύσεων, παραμένει υψηλό.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα, είναι το πρώτο σημείο “αναφοράς” καθώς -όπως υπογραμμίζουν- προσφέρει μια ευνοϊκή γεωγραφική θέση, μεγάλες ευκαιρίες για τη σύναψη συμφωνιών και εξίσου μεγάλες ευκαιρίες για την επιτυχή υλοποίηση επενδύσεων.

ΠΗΓΗ http://www.e-typos.com/oikonomia/article/106808/puli-gia-tin-epektasi-tous-sta-valkania-theoroun-tin-alvania-xenoi-epiheirimaties/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top