ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πηγή πλούτου για τους μαφιόζους οι μετανάστες

Πιο επικερδείς είναι οι μπίζνες στην πλάτη των μεταναστών από ό,τι το εμπόριο ναρκωτικών, σύμφωνα με υποκλοπές συνομιλιών μαφιόζων που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο των διευρυνόμενων ερευνών για τη μαφία της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο, ένας από τους περίπου 100 πολιτικούς και επιχειρηματίες που ερευνώνται ως ύποπτοι, ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του από το κόμμα του, τους Αδελφούς της Ιταλίας, που έχει ρίζες στο φασιστικό κόμμα του Μπενίτο Μουσολίνι.

Οι διωκτικές αρχές υποπτεύονται ότι το κύκλωμα, η εξάρθρωση του οποίου ξεκίνησε την Τρίτη, αποσπούσε τεράστια ποσά από τους στημένους διαγωνισμούς του Δήμου της Ρώμης με αντικείμενο την οικοδόμηση κέντρων στέγασης προσφύγων και μεταναστών καθώς και τη διαχείριση απορριμμάτων. «Εχεις ιδέα πόσα βγάζω από τους μετανάστες;», ακούγεται ο μαφιόζος Σαλβατόρε Μπούτσι να λέει στο τηλέφωνο. «Τα ναρκωτικά φέρνουν λιγότερο κέρδος».

http://www.kathimerini.gr/794447/article/epikairothta/kosmos/phgh-ploytoy-gia-toys-mafiozoys-oi-metanastes

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top