ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήγε διακοπές στη Σαντορίνη με τα χρήματα που έβγαζε το παιδί της από τα φανάρια

Δωρεάν διακοπές στη Σαντορίνη με χρήματα που έβγαζε το ανήλικο παιδί της, το οποίο υποχρέωνε να ζητιανεύει χρήματα από Έλληνες και αλλοδαπούς παραθεριστές, έκανε μια 38χρονη από την Αλβανία.

Η 38χρονη από την Αλβανία  υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας οι οποίοι είχαν δει το ανήλικο παιδί να επαιτεί και ομολόγησε ότι ήταν δικό της.

Έτσι, συνελήφθη αμέσως και στο τμήμα όπου οδηγήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το ίδιο αδίκημα, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Η αλλοδαπή παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα που της άσκησε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και διέταξε να εκτελεστεί η ποινή που της είχε επιβληθεί. Όσο για το παιδί της, θα αναλάβει τη φροντίδα του κοινωνική υπηρεσία της Περιφέρειας Κυκλάδων.

Πηγή :  http://www.rodiaki.gr/article/288139/phge-diakopes-me-ta-xrhmata-poy-ebgaze-to-paidi-ths-apo-ta-fanaria#ixzz3CgKWYicV

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top