Ο Τόνυ Άντονυ, ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς της χώρας μας, δεν μένει πια εδώ. Ο ίδιος, έχασε την μάχη με τον καρκίνο –την έδινε εδώ και αρκετό καιρό- και έφυγε χτες από τη ζωή, βυθίζοντας όπως είναι λογικό και επόμενο στη θλίψη, το πένθος και τη στενοχώρια όλους τους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και τους θαυμαστές του.Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο, σε εκκλησία του Αιγάλεω θα πραγματοποιηθεί ψαλμωδία, ενώ αμέσως μετά ο αδερφός του θα μεταφέρει τη σορό του στο εξωτερικό όπου και θα αποτεφρωθεί, όπως και ήταν επιθυμία του ηθοποιού.

Τέλος, οι συγγενείς του ζήτησαν αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού.

Ο Τόνυ Άντονυ, πραγματικό όνομα Αντώνης Κόνιαρης, γεννήθηκε στην Αθήνας στις 30 Ιανουαρίου 1948. Ο ίδιος, όπως αναφέρει το Wikipedia, εμφανίσθηκε σε πολλά θεατρικά έργα κι επιθεωρήσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα, μεταξύ των οποίων και πολλές βιντεοταινίες.

Ακόμη, είχε πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σαν καλλιτέχνης της stand-up Comedy. Σημαντικός ήταν ο ρόλος του στην πρωτότυπη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους»

peoplegreece.com