ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Pesimizmi dëmton rëndë ëndërrat dhe të ardhmen tonë

Më bën përshtypje të madhe fjalët që dëgjoj nga bashkëatëdhetarët e mi këtu në Greqi, kanë humb cdo shpres tek vëndi jonë.

Besojnë se atëdheu jonlë ska për të ndryshuar, sbesojnë më tek politkat e shtetit tonë. Shpresat duket sikur u janë fshirë..dhe këto mendime si kanë njerëz të një moshe të madhe, i ka rinia!!!!

Dhe i them vetes si ka mundësi?! Ne tani fillojmë, ne duhet të kemi ëndërra, ne duhet të duam të ndryshojmë botën. Ne duhet të luftojmë, ne duhet të bëjmë kryengritjen tonë.
Kaq pesimizëm…na bën keq!
Në se duam të përmirësojmë vetveten dhe vëndin tonë duhet te jemi më optimista, duhet të dimë dhe të duam.
Kush vete në luftë me mendimin se do humbas, atëhere ta ketë të sigurt humbjen.
Le të mos i vrasim ëndërrat njëri tjetërit, le të shpresojmë..le te luftojmë për një të ardhme më të mirë
Skam shumë gjëra për të thën..thjesht shikoni videon më poshtë dhe ajo i thote të gjitha!

 

{youtubejw}F0R65p0513c{/youtubejw}

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top