Albanians.gr – Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Pasaporta shqiptare, edhe për kosovarët

Bernë, – Në një njoftim për medie të ardhur nga Ambasada e Shqipërisë në Bernë bëhet

e ditur se edhe shqiptaret nga Kosova, të cilët kanë leje qëndrimi në Zvicër (B ose C) mund të aplikojnë dhe kanë të drejtën e shtetësisë e të pasaportës shqiptare, njësoj si të tjerët. Por, gjithsesi, për të bërë këtë duhen plotësuar disa kushte, raporton portali Albinfo, i cili më pas jep edhe detajet e nevojshme për aplikim. www.koha.net

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top