ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Party “Γάμος αλά Αλβανικά 21 Mars @Ammos Loutra Alimou

Party«Γάμος αλά Αλβανικά», një party ndyshe nga të tjerat…një party ku atmosfera do jetë ashtu siç thojnë në Shqipëri… Si në dasëm.. 😀

Party«Γάμος αλά Αλβανικά» përveç programit klasik me muzikë shqiptare, greke dhe të huaj, do ketë dhe një program special me muzikë dasmash nga të gjitha krahinat e Shqipërisë..

Ju ftojmë të gjithëve mos ta humbisni këtë party fantastik….beqarët të bëjnë prova për dasmën e tyre kurse të martuarit të rikujtojnë dasmën 😀

 

KUR DHE KU DO BËHET Party «Γάμος αλά Αλβανικά»

Party«Γάμος αλά Αλβανικά»  – DO TË ORGANIZOHET TË SHTUNËN 21 MARS 2015 ORA 23.00

Party«Γάμος αλά Αλβανικά» do të organizohet në

AMMOS CLUB (LOUTRA ALIMOU)

Ammos Club  është  ambjent i mbyllur, i ngrohtë, me një pamje fantastike nga bregdeti i Athinës.

Ammos Club ndodhet në Leoforo Posidhonos Alimo Athinë. Stacioni i tram Loutra Alimou.

ÇMIMET

HYRJA 10 EURO ME NJË PIJE
SHISHJA VETËM 75 EURO NË 5 VETA!!!!
PIJA E DYTË 6 EURO!!! KOKTAILS 8 EURO!!

REZERVONI TANI TEK 6979489060 & 6987419091

VINI RE: PËR TË REZERVUAR NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË MERRNI SHISHE

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top