ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάρε ελληνική υπηκοότητα με … 5 εκατομμύρια ευρώ!

Πάρε ελληνική υπηκοότητα με … 5 εκατομμύρια ευρώ!

Σε νομοπαρασκευαστική επιτροπή βρίσκεται το νομοσχέδιο με το οποίο θα αποδίδεται η ελληνική υπηκοότητα σε όσους αλλοδαπούς προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Ελλάδα αξίας τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ.

[maxbutton id=”5″]

Μιλώντας για επενδύσεις εννοούν καταθέσεις χρημάτων σε ελληνικές τράπεζες ή αγορά ακινήτων.

Το νομοσχέδιο αυτό είναι πιστό αντίγραφο  του νόμου που ήδη ισχύει στην Κύπρο. Όπως αναφέρει οΒΗΜΑτοδότης υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής τηλεφώνησε στον κύπριο υπουργό Εσωτερικών κ. Χάσικο και του ζήτησε αντίγραφο του νόμου. Και ξέρετε τι του είπε ο κ. Χάσικος; «Με τον νόμο αυτόν κατάφερα μέσα σε λίγα χρόνια να εξοικονομήσω 2 δισ. ευρώ». Αυτοί που έδειξαν ενδιαφέρον να αποκτήσουν ιθαγένεια χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι κυρίως Ρώσοι, Ουκρανοί και Αραβες (όλοι πάμπλουτοι). Ο κ. Κουρουμπλής είπε στον κύπριο υπουργό: «Εγώ θα εξοικονομήσω περισσότερα αποδίδοντας την ελληνική ιθαγένεια γιατί η Κύπρος δεν ανήκει στην Σένγκεν ενώ η Ελλάδα ανήκει…».

ΠΗΓΗ http://www.paraskhnio.gr/pare-ypikootita-me-5-ekatommyria-eyr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top