Shqip

Papa bekon Shqipërinë përpara 300 mijë besimtarëve

Me një pritje madhështore Shqipëria i dha mirëseardhjen Papa Françeskut, 77-vjeçarit argjentinas që zgjodhi vendin tonë për të çelur vizitën e parë në një vend europian. Sheshi “Nënë Tereza” u kthye në epiqendrën e medieve botërore, ku nga altari i ngritur posaçërisht për këtë ngjarje historike, udhëheqësi i lartë i Kishës Katolike mbajti Meshën e Shenjtë përballë 300 mijë besimtarëve…shqiptarë, nga Kosova, Mali i Zi, Maqedonia dhe vendet e tjera të Evropës të gjithë të mbldhur bashkë.

The Latest

To Top

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες μας βοηθούν να προσωποποιήσουμε το περιεχόμενο, να ρυθμίσουμε και να μετρήσουμε τις διαφημίσεις, και να παρέχουμε πιο ασφαλή εμπειρία στο Albanians.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες περισσότερα

Close