Shqip

Pangalos “Greqia është bërë si Shqipëria pa Enver Hoxhën, sepse Enver Hoxha ishte personalitet”

Nuk është hera e parë që politikanët grek përqasin gjëndjen ekonomike të Greqisë me atë të  Shqipërisë. Qoftë për arsye elektorale, qoftë për të frikësuar popullin , politikanë grek, disa herë kanë marrë si shëmbull, ose si “dele të zezë” të historisë, gjëndjen ekomomike të dikurshme apo edhe të tashme të Shqipërisë.

PËR MË SHUMË LAJME VIZITONI FAQEN TONË NË FACEBOOK

Edhe këtë herë, ishte sërisht ish ministri dhe deputeti i PASOK, Thodhoros Pangalos i cili në një intervistë në stacionin VHMA FM , përqasi gjëndjen e tanishme të Greqisë, me atë të Shqipërisë gjatë viteve të komunizmit.

“Shqipëri jemi bërë? Kam frikë se jemi bërë Shqipëria , po pa Enver Hoxhën, sepse Enver Hoxha ishte personalitet” tha Thodhoros Pangalos.

“Kam frikë se jemi bërë <<Mut Katun>>, siç themi ne Arvanitasit, shprehje e cila përshkruan një situatë shumë të dëshpëruar” u shpreh ish ministri.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top